Loop of wandel 20km en steun zo ook Child Focus!

Op 26 mei loop of wandel jij ten voordele van Child Focus de 20km door Brussel. Heel erg bedankt daarvoor want zo zorg je er mee voor dat Child Focus haar gratis diensten ter bescherming van onze kinderen en jongeren kan garanderen.

Jebijdrage van 48 euro, wordt gebruikt voor je inschrijving bij de 20 km van Brussel (28 euro), voor het produceren van derunning t-shirts, de vestiaire ter plaatseen bovendiensteun je ermee onze belangrijke missies.
-> Je deelname & bijdrage is erg waardevol!
  • Child Focus steunt ouders en kinderen
    7 dagen op 7 en 24 uur op 24 stelt Child Focus alles in het werk om vermiste kinderen en jongeren terug te vinden en om te strijden tegen de seksuele uitbuiting van minderjarigen, zowel offline als online.
  • Child Focus werkt rond online veiligheid
    Naast rechtstreekse hulpverlening, speelt Child Focus ook een heel belangrijke rol op vlak van sensibilisering en preventie rond online veiligheid. Dit door de ontwikkeling van allerlei vormingen en (preventie)tools voor kinderen en jongeren, hun naasten, begeleiders, en partners.

Doe een gift

Ik schenk eenmalig

Waarom lopen voor Child Focus?

Child Focus wordt niet gesubsidieerd door de overheid. Uw steun is daarom essentieel om vermiste kinderen te helpen terugvinden en steun te bieden aan hun ouders en naasten, alsook om de seksuele uitbuiting van kinderen te bestrijden.

Mijn gegevens

* Verplichte velden

Respecteren van uw privacy

Uw gegevens zijn noodzakelijk om u uw fiscaal attest te kunnen opmaken. Overeenkomstig de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer beschikt u over het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, te wijzigen, te verbeteren en te verwijderen. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met: 
Child Focus
Avenue Houba De Strooper Laan 292
1020 Brussel-Bruxelles - Belgium
Tel: +3224754436
Email :service@childfocus.org

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

een betaling met Bancontact

Ik bevestig met mijn creditcard

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Zorgeloos schenken

Deze website is 100% veilig. Alle bankgegevens die worden gebruikt om de betaling te verwerken, zijn gecodeerd met het SSL-protocol. Zij worden in geen geval op onze computersystemen opgeslagen.
Onze donateursdienst staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail: service@childfocus.org

Child Focus is actief lid van de Ethische Fondsenwerving vzw (RE-EF).