“Hij liet sporen van mij achter. Meer dan duizend foto’s van mij als kind die door hem zijn genomen, gaan nog steeds rond op het internet. In het begin was het moeilijk, ik voelde me nog meer verraden, gebruikt. […] Dankzij Child Focus, dat een essentieel identificatiewerk uitvoert, zijn verschillende mensen opgepakt die in het bezit waren van deze beelden.”
- Lea*, slachtoffer van seksuele misbruikbeelden

Lea* is een van duizenden slachtoffers van seksuele misbruikbeelden. Sinds het begin van 2022 hebben onze consulenten niet minder dan 73.560 seksuele misbruikbeelden van minderjarigen laten verwijderen, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de voorgaande jaren.

Achter elk beeld schuilt een minderjarige die dringend onze hulp nodig heeft. Child Focus stelt alles in het werk om deseksuele uitbuiting van minderjarigen te bestrijden, en slachtoffers te ondersteunen.

Steun Child Focus in de strijd tegen de seksuele uitbuiting van minderjarigen,
Doe een gift!

*Om veiligheidsredenen werd de naam van het slachtoffer veranderd.

Doe een gift

Ik schenk eenmalig

of

Ik schenk maandelijks

Waarom schenken?

Overheidssubsidies dekken slechts 20% van de financiële behoeften van Child Focus.
Uw donaties zijn essentieel om vermiste kinderen te helpen terugvinden en steun te bieden aan hun ouders en naasten, alsook om de seksuele uitbuiting van kinderen te bestrijden.

Alle giften vanaf 40 EUR per kalenderjaar zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

Respecteren van uw privacy

Uw gegevens zijn noodzakelijk om u uw fiscaal attest te kunnen opmaken. Overeenkomstig de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer beschikt u over het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, te wijzigen, te verbeteren en te verwijderen. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met: 
Child Focus
Avenue Houba De Strooper Laan 292
1020 Brussel-Bruxelles - Belgium
Tel: +3224754436
Email :service@childfocus.org

Mijn betaling

100% beveiligd betaalplatform

een betaling met Bancontact

Ik bevestig met mijn creditcard

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Zorgeloos schenken

Deze website is 100% veilig. Alle bankgegevens die worden gebruikt om de betaling te verwerken, zijn gecodeerd met het SSL-protocol. Zij worden in geen geval op onze computersystemen opgeslagen.
Onze donateursdienst staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail: service@childfocus.org

VEF-AERFChild Focus is actief lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF).